Szőrtelenítés : Végezhetem-e saját magam a szőrtelenítést?

A Veet lehetővé teszi számodra, hogy otthonod kényelmében gondoskodj bőröd tapintható simaságáról. Csupán néhány egyszerűbb figyelmeztetést kell betartanod, valamint a bőrtípusodnak és a kezelendő bőrfelületnek megfelelő Veet terméket kell választanod.

Nem tudod biztosan, melyik Veet termék a legmegfelelőbb számodra? Próbáld ki a Melyik Veet terméket használjam? alkalmazást a megfelelő termék kiválasztásához. A Veet használata egyszerű - csupán követned kell a csomagoláson található utasításokat, illetve tekintsd meg bemutató filmjeinket.

A szőrtelenítő termékek alkalmazása előtt végezz bőrpróbát, vidd fel a terméket a kezelni kívánt bőrfelület egy kis részére, majd távolítsd el onnan, a használati utasításban foglaltak szerint. Amennyiben 24 óra elteltével nem jelentkezik kedvezőtlen hatás, megkezdheted a termék használatát.

A szőrtelenítést követően 24 órán át mellőzd bármely izzadás elleni, illatosított termék, vagy mesterséges barnító készülék használatát, illetve kerüld az úszást vagy a napozást.