Szőrtelenítés : Szőrtelenítés zuhanyozás közben

Hogy még egyszerűbb legyen a szőrtelenítés, kifejlesztettük a Veet zuhanyozás közbeni szőrtelenítő krémet az elfoglaltabb napokra. Kend fel, mielőtt zuhanyozni mész, és mialatt megmosod a hajad, szőrtelen és bársonyosan puha lesz a bőröd - mi sem egyszerűbb ennél!

Vízálló összetevőinek köszönhetően hatását azalatt fejti ki, amíg zuhanyozol, és tapinthatóan sima bőrt eredményez. A Veet zuhanyozás közben használható szőrtelenítő krém a szőrszálak gyökerénél hat, rövid szőrszálaknál is, így kétszer annyi ideig marad sima a bőröd, mint borotváláskor.

Bőröd egészségének és szépségének megőrzése érdekében nagyon fontos, hogy a használati utasítás szerint járj el, és semmiféle esetben se hagyd a krémet a bőrödön az előírtnál tovább.
A szőrtelenítő krémek hatóideje a terméktípustól függően eltérő lehet. A normál és száraz bőrre való krémek hatóideje 3-6 perc lehet, míg az érzékeny bőrre való szőrtelenítő krém 5-10 perc alatt fejtheti ki hatását. Mindenképpen tartsd be a használati utasításban foglaltakat, különös figyelemmel az előírt hatóidőre.

A Veet zuhanyozás közben használható krém alkalmazására vonatkozóan teljeskörű használati utasítást találhatsz itt. Termékhasználati bemutató filmünk szintén hasznos útmutatással szolgálhat.