Szőrtelenítés : Szőrtelenítés az utolsó pillanatban

A szőrtelenítés néha őrjítő lehet. Mindannyian átéltük már a következő szituációt: 18:15 van, hétkor randi, majd meglátjuk azokat az apró szőrszálakat a lábunkon. Már nem is akarunk kilépni az ajtón. Meg kell megszabadulnunk azoktól a szőrszálaktól, de gyorsan. Szerencsére számos módja létezik annak, hogyan tüntessük el a kellemetlen szőrszálakat, például: a borotválás, gyantázás vagy a szőrtelenítő krémek. A választott módszer csak a pénztárcánktól, a fájdalomtűrő képességünktől és a határidőtől függ! Vessünk egy pillantást a legnépszerűbb technikákra és talán felfedezünk néhány új trükköt.

Borotválkozás

A borotválkozás a leggyorsabb szőrtelenítő módszer. Ez valójában azt jelenti, hogy a szőrt levágjuk a testünkről, méghozzá a a bőrünkhöz közel egy borotva segítségével. Bár gyors és egyszerű, a borotválkozás benőtt szőrszálakhoz és fájdalmas vágásokhoz vezethet. Amennyiben gyakran rohanunk és sokszor vesszük igénybe a borotvát, jó ötlet lehet meggondolni néhány más módszert is, melyek ugyanolyan gyorsak lehetnek!

Gyantázás

A gyantázás félig tartós szőrtelenítés, mely a gyökereknél fogva távolítja el a szőrt. Jóllehet könnyű megoldás, ugyanakkor költséges és időigényes is lehet, ha beugrunk egy szépségszalonba gyantáztatni. A másik lehetőség, hogy az otthonunk kényelmében és intimitásában gyantázunk, mely egyáltalán nem fog sokáig tartani, és megbízhatóan kihúz minket a szőrös helyzetből! A Veet egy sor könnyen használható gyantacsíkot és meleggyantát kínál otthoni használatra. A EasyWax ™ Elektromos gyantázó készletfantasztikus eredményt biztosít minden esetben, amikor csak szükség van rá, ahelyett, hogy kivárnánk, míg eljutunk a kozmetikai szalonba.

Szőrtelenítő krémek

Azok számára, akik aggódnának a fájdalomérzet miatt, a szőrtelenítő krémek használata teljesen fájdalommentes módot biztosít a szőr eltávolítására. Egyszerűen csak hagyjuk hatni a krémet pár percig, és a szőrszálak máris eltűnnek. A Veet epiláló krém a gyökerüknél oldja fel a szőrszálakat, így bőrünk akár négy napig is borostamentes marad. A Veet széles körű termékválasztéka minden igénynek megfelel. Használhatjuk akár az érzékeny bőrre kifejlesztett krémet, ami megnyugtatja a bőrt vagy ha igazán sietünk, a szőrtelenítő krém spray használatával hatékonyan időt spórolhatunk.

A helyzettől függetlenül - akár ez lenne a tökéletes alkalom, hogy ujjatlan ruhánkat viseljük vagy egy last minute uszodázás csúszott be - mindenki számára létezik megfelelő szőrtelenítési módszer. Egyes módszerek gyorsak, de irritációt okozhatnak. Mások több időt vesznek igénybe, de hosszabb távú eredményt biztosítanak. Minden ember különböző típusú megoldást igényelhet, de bármilyen módszert is választanánk, a Veet segtíségével bőrünk sima és bársonyos tapintású lesz.