Szőrtelenítés : Natural Inspirations a Veet-től

Amikor a szőrtelenítésről beszélünk, jó tudni, hogy igen sok lehetőség áll rendelkezésünkre a szőrszálak eltávolításához és még jobb hír számunkra, ha ezek az opciók a kedvenc illatunkat, valamint számos tápláló összetevőt is tartalmaznak. A varázslatos vaníliaillattól kezdve a gazdag avokádó olajig bezárólag a Veet Narural Inspirations a természet kínálta nyugtató frissességet és illatokat tartalmazza egy sor gyanta, krém és szőrtelenítő krémbe zárva. Vessünk hát egy pillantást az új Veet Natural Inspirations termékcsalád kínálatára.

Gyantacsíkok

Mivel a hideggyanta csíkokra már a gyártás során rákerül a gyanta, a gyantacsíkok használata gyors és egyszerű formája lehet a szőrtelenítésnek, ami alkalmas a lábak és a karok, valamint a nehezebben elérhető területek, például a bikinivonal szőrtelenítésére is. A Veet Natural Inspiration gyantacsíkok 90%-ban olyan természetes összetevőkkel készültek, mint a fenyőfa gyanta, továbbá aloe-val gazdagították, mely nyugtató hatásáról ismert[1]. Ez a termék nagyszerű opció, ha aggódunk az érzékeny bőrünk miatt, ugyanakkor feltétlenül olvassuk el a használati utasítást, és először teszteljük a terméket bőrünkön.

Keleti gyantázás

A keleti gyantázás vagy cukorgyantázás során a bőr felületét meleg cukorpasztával kenik be, majd ezt húzzák le a szőr növekedésével ellentétes irányba, mely eltávolítja a szőrszálakat a gyökerüknél fogva. A természet ihlette Veet Oriental Wax eltávolítása gyantacsíkokkal történik, ellentétben a klasszikus cukorgyanta módszerrel. A 100%-ban természetes összetevőkből készült és argánolajjal gazdagított termékek érzékeny, száraz és normál bőrtípusokra kaphatóak. A gyanta a mikrohullámú sütőben vagy meleg vízfürdőben gyorsan felmelegíthető, ugyanakkor kísérjük figyelemmel a használati utasítást, hogy elkerüljük a gyanta túlmelegedését.

Epiláló krémek

Nem mindenki rajongója a gyantázásnak, azonban a szőrtelenítő krémek használata nagyszerű alternatíva lehet, ha szeretnénk elkerülni a szőrtelenítéssel járó fájdalmat, különösen akkor, ha rohanásban vagyunk. A krém nemcsak emiatt lehet jó választás, ugyanis a Veet Natural Inspirations termékek különböző finom illatokban találhatóak meg. Az érzékeny bőr számára létezik egy speciális formula, mely szőlőmagolajat tartalmaz, de olyan termék is kapható, mely száraz bőrre készült. A szőrtelenítő krémek simább eredményt biztosítanak, mint más lehetőségek, például a borotválkozás, mivel feloldják a szőrszálakat, ahelyett, hogy levágnák őket. Fontos, hogy először teszteljük a terméket, és soha ne hagyjuk a krémet hosszabb ideig a bőrünkön, mint a használati utasításban feltüntetett idő.

Meleggyanta

A Veet most piacra dobott egy új Easy Wax elektromos gyantázó készletet a Natural Inspiration termékcsalád részeként. A készüléket úgy tervezték, hogy a tökéletes hőmérsékletre melegítse fel a gyantát mindössze 20-30 percen belül, ami a karokon és a lábakon is használható. A meleggyanta természetes alapanyagokat is tartalmaz és shea vajjal gazdagított, ami nyugtató tulajdonságairól ismert. A készlet egy csomag speciális törlőkendőt is tartalmaz, mely sima, ragyogó végeredményt biztosít.

Akár a gyantázás, akár a krémek mellett döntenénk, a Veet Natural Inspiration termékcsalád természetes illatokkal és összetevőkkel gazdagítja szépségápolási rutinunkat, valamint kiváló eredményt biztosít.


[1] http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-607-aloe.aspx?activeingredientid=607&activeingredientname=aloe