Szőrtelenítés : Milyen bikinigyanta stílusok léteznek?

A nyári szabadsággal a nyakunkon (vagy legalábbis a gondolatainkban!) időszerű választani a különböző fürdőruhák és bikinik közül - illetve átgondolni, hogy milyen "öltözetet" viseljünk alatta. A személyes ízlésünktől függ, hogy milyen stílust követünk, és tisztában vagyunk azzal is, hogy a különböző stílusok különböző típusú embereknek felelnek meg; de összeállítottuk ezt a praktikus útmutatót, hogy segítsünk megfejteni a kozmetikai szalonok által nyújtott szolgáltatások nevét, illetve néhány ötlettel szolgáljunk, milyen bikinivonal gyantázást érdemes kipróbálni otthon a Veet segítségével!

 

 

Hagyományos gyanta

Hagyományos gyantázás, mely eltávolítja mindazon szőrszálakat, melyek kilátszódnának a bikini alól  - vagyis csak a felső comb, a bikinivonal, valamint a bikiniből kilátszódó felső rész érintett.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bikinigyanta

Ugyanazokról a területekről távolítja el a szőrt, mint a hagyományos gyantázás, de mélyebben szőrtelenít és alakja jobban háromszöget formáz, azáltal, hogy a bikini vonal felső részénél több szőrt távolítanak el. Jó módszer azok számára, akik nem szeretnének teljesen megszabadulni a szőrszálaktól, de rendezett bikinivonalra vágynak.

 

 

 

 

 

 

 

Francia gyantázás

Ez a módszer az összes szőrt eltávolítja az elülső részekről, beleértve az intimebb területeket is, így csak egy "leszálló pálya vagy csík" marad a vénuszdombon. A gyantázás ugyanakkor nem érinti a többi területet, így tökéletes azok számára, akik sima, rendezett fazonra vágynak, a hátul lévő szőrszálak eltávolítása nélkül.

 

 

 

 

 

 

Brazil gyanta

Hasonlít a francia gyantázáshoz, mivel az elől található szőrszálak többségét eltávolítja, ezzel csak egy csík vagy háromszög marad a területen, de ez a módszer a hátul található szőrszálakat is eltünteti. Tökéletes fazon tanga-bikini viseléséhez, hiszen hátulról sem látható egyetlen szőrszál.

 

 

 

 

 

 

 

Hollywoodi stílus

Ez a módszer pontosan arról szól, amilyen messzire csak el lehet menni a bikinigyantázással, vagyis ez a nekünk megfelelő stílus, ha egyáltalán nem szeretnénk szőrösek marani odalent, azaz teljesen eltávolít minden szőrszálat, elölről és hátulról is.

 

 

 

 

 

Bikinivonal gyantázás otthon

Míg az olyan fazonokat, mint a brazil és a hollywoodi gyanta szakemberre kell bízni, mert néhány nagyon érzékeny területen is eltávolítják a szőrt, a kevésbé szélsőséges stílusok otthon is sikeresen megvalósíthatók. A Veet bikinigyanta csíkok tökéletesen rendbeteszik a lenti területet, mivel a gyanta és a szövetcsíkok mind egy csomagban kaphatók. Miután tenyérrel felmelegítettük a gyantacsíkot, alkalmazzuk az adott területen és húzzuk le az Easy Strip fül segítségével, hogy eltávolíthassuk a szőrszálakat. A gyantacsíkok formára vághatók, így tökéletesen illeszkednek a test körvonalához a kifogástalan bikinivonal érdekében.

További szőrtelenítési módszer, az EasyWax ™ elektromos gyantázórendszer, mely egy olyan eszköz, ami felmelegíti és egyben fel is viszi a gyantát a bikinivonalra a speciális bikini fej applikátor segítségével. A meleg gyanta jó opció a szőrtelenítéshez, mert a meleg megnyitja a pórusokat, így a szőrszálak könnyedén és gyorsan eltávolíthatók, ami az egész procedúrát könnyebbé és kényelmesebbé teszi. A gyantát pontosan arra a területre tudjuk felvinni, melyet szőrteleníteni szeretnénk, majd a mellékelt textilcsíkok használatával könnyedén eltávolíthatjuk mind a gyantát, mind a szőrszálakat, így máris készen állunk a nyári időszakra (bármilyen messzinek is tűnik!)[ST1] .


 [ST1]Now it is summer, why it is so far away?