Szőrtelenítés : Jelenleg borotvát használsz a szőrtelenítéshez?

"Ha borotvát használsz a szőrtelenítéshez, de szeretnéd kipróbálni a Veet szőrtelenítő termékeit is, számos előnyös tulajdonságukat ismerheted meg. A Veet termékek a 
borotválásnál hosszabb ideig tartó eredményt biztosítanak. "

Borotválást követően a szőr két napon belül visszanőhet illetve a borotválás szárítja a bőrt.

A Veet gyantákakár 4 hétig tartó simaságot biztosítanak a bőrödnek. A Veet hideggyanta szalagok már rövidebb szőrhosszúságnál is alkalmazhatók, rendszeres használatuk esetén a visszanövő szőrszálak ritkábbak, vékonyabbak és puhábbak lesznek.

Amennyiben a gyors és fájdalommentes szőrtelenítési eljárást részesíted előnyben, próbáld ki szőrtelenítő krémeinket. Az általunk fejlesztett összetétel feloldja a szőrt, így az könnyedén leválik a bőr felszínéről, továbbá ápolja is bőrödet. Az eredmény a borotváláshoz képest hosszabb ideig tart, vagyis kevesebb időt kell szőrtelenítésre fordítanod.

A Veet használata egyszerűbb, mint gondolnád. Csak kövesd a csomagoláson található utasítást, és tekintsd meg bemutató filmjeinket.


Véleményünk szerint a Veet bizonyosan elnyeri tetszésedet, hiszen gondoskodik bőröd simaságáról, ápoltságáról. A vágásokat és karcolásokat pedig egyszer és mindenkorra elfelejtheted.