Szőrtelenítés : Epiláló krémek – az otthoni megoldás szőrtelenítéshez

Mindannyian boldogan költenénk havi jövedelmünk nagy részét wellness fürdőkben tett egynapos kirándulásokra, hogy tetőtől talpig kényeztessenek minket, mint a királynőt. De lássuk be, hogy a legtöbb modern, költségvetés-tudatos nő valószínűleg hamar felméri, hogy ez nem mindig járható út.

Ha a fentiek a mi esetünkben is igazak lennének, az otthoni szőrtelenítő termékek, például a szőrtelenítő krém használata lehet a megoldás. Először is, a kiadásbeli különbség megdöbbentő! Hasonlóképpen pozitív dolog, hogy a saját otthonunk kényelmében végezhetjük el a szőrtelenítést és nem kell előzetesen időpontot kérnünk. Végül az sem utolsó szempont, hogy néhány szőrtelenítő krém mindössze öt perc [1] alatt hat, ezért tökéletes választás, akár munkába sietve csinosítjuk magunkat, akár egy romantikus estére készülünk. Vessünk egy pillantást a különböző szőrtelenítő krémekre, és olvassuk el a tippeket, hogyan tehetünk szert olyan karcsú és sima lábakra, mint a profik!

Mik az epiláló krémek?

A szőrtelenítő krémek úgy működnek, hogy a szőrszálakat közvetlenül a bőr felszíne[2] felett oldják fel, melyek ezután lemoshatók vagy letörölhetők. Az epiláló krémek továbbá biztonságos és fájdalommentes, valamint hosszabb ideig tartó eredményt biztosítanak a borotválkozással szemben.[3]

A lábak

Kezdjük az alapoknál! A sima lábak alapvető fontosságú kellékeink, amikor elhagyjuk a házat, de nem mindig van időnk gyantázni, nemhogy egy kis kitérőt tenni a kozmetikai szalonba. A szőrtelenítő krém nagyszerű lehetőség, ha rohanásban vagyunk, és akár négy napig is sima eredményt biztosít. Mi több, néhányat közülük még a zuhany alatt is használhatunk. Egyszerűen csak vigyük fel a krémet a bőrünkre, várjuk ki a megadott időt, majd öblítsük le a szőrszálakat. Sima lábak mindössze annyi idő alatt, amíg a hajbalzsam hat? Ennél semmi sem lehet hatékonyabb!

Hónalj

A hónalj nehezen szőrteleníthető terület és általában igen óvatosak vagyunk, amikor a szép és tökéletes eredmény érdekében kezelésbe vesszük. Ugyanakkor sose féljünk! A Veet Bodycurv applikátor kifejezetten úgy kifejlesztve, hogy nagy pontossággal és könnyedén végighúzhassuk a test kontúrjain. Ez nagyszerű megoldás, ha aggódunk, hogy vajon megfelelő eredményt kapunk-e a nehezen hozzáférhető helyeken.

Bikinivonal

Lehet, hogy nem vagyunk biztosak benne, a szőrtelenítő krémek alkalmasak-e az érzékenyebb területek, mint pédául a bikinivonal szőrtelenítésére. A jó hír az, hogy igen! Azonban a bikinivonal körüli bőr természeténél fogva sokkal érzékenyebb, ezért nagyobb eséllyel alakulhat ki irritáció, mint testünk bármely más részén. Emiatt érdemes érzékeny bőrre alkalmas epiláló krémet használnunk. A Veet érzékeny bőrre kifejlesztett termékei olyan bőrápoló összetevőket tartalmaznak, mint az aloe vera, ami kifejezetten bőrirritáció ellen használatos. Azonban ha még így is kétségeink vannak, teszteljük a krémet egy kevésbé érzékeny területen (például a lábakon), mielőtt a bikinivonalon alkalmaznánk.

A szőrtelenítő krém nagyszerű szőrtelenítési módszer otthoni használatra, ha gyors, fájdalommentes és költséghatékony szőrtelenítés megoldás után kutatnánk! Miért ne spórolnánk hát meg következő alkalommal az utat a wellness fürdőbe, amikor egy kis kényeztetésre vágyunk, ha a szőrtelenítés szakértőjévé válhatunk a saját otthonunkban? Így azt az összeget, amit gyantáztatásra költenénk, következő alkalommal egy teljes testmasszázsra fordíthatjuk!