Szőrtelenítés : Bemutatkozik a Veet EasyGelWax™ használatra kész hideggyanta szalag

A szőrtelenítés a legtöbb nő (és férfi) személyes szépségápolási rutinjának igen nagy részét teszi ki.  Akár esztétikai, akár gyakorlati vagy kényelmi okok miatt szőrtelenítünk, a folyamat sokunk számára ismerős és mindannyiunknak megvan a saját preferenciája, hogy melyik módszer működik számunkra a legjobban. Az olyan tényezők, mint az érzékeny bőr és az elfoglalt életmód mind szerepet játszhatnak abban, hogy végül melyik szőrtelenítési módszert választjuk, de milyen lehetőségeink vannak?

A szőrtelenítő krém kiválóan alkalmas a nehezebben elérhető helyeken, például a hónaljon található szőrszálak eltávolítására. A szőrtelenítő krém azért népszerű, mert feloldja a szőrszálakat, ahelyett, hogy kihúzná őket. Ezért a szőrtelenítő krém az egyik legkevésbé fájdalmas szőrtelenítési módszer és használatával akár pár napig is borostamentesek maradhatunk.

Egyesek talán szívesebben borotválkoznak, azonban borotválkozás után a szőrszálak gyorsabban nőnek vissza, illetve fennáll a veszélye, hogy megvágjuk magunkat és szárazzá válhat a bőr.

Ugyanakkor a gyantázás az egyik legnépszerűbb szőrtelenítési technika. A meleggyanta használata akkor ajánlott, ha van időnk rá, hogy kényeztessük önmagunkat, illetve van tapasztalatunk a használatában. Ha kicsit kevesebb időnk lenne, az új hideggyanta szalagok alkalmazása nagyon népszerű alternatíva, mert könnyű megcsinálni magunknak a szőrtelenítést, továbbá ez a módszer is selymesen sima lábakat garantál.

Mi a gyantaszalagok használatának előnye?

  • A gyantaszalagok egyenesen a szőrtüszőből húzzák ki a szőrszálakat, ezáltal a szőrszálak sokkal lassabban nőnek vissza. Ez a módszer akár 28 napig tartó selymesen sima bőrt eredményez.
  • A Veet gyantaszalagok már akár 1.5mm hosszúságú vagy annál hosszabb szőrszálakon egyaránt hatékonyak, így nem kell olyan sokat várni két gyantázás között.
  • A gyantaszalagok kényelmesen használhatók otthon is, és fürdőszobánk sem marad rendetlen a művelet után. Egyszerűen csak húzzuk le a gyantaszalagot a bőrről, majd dobjuk egyenesen a kukába.
  • A gyantaszalagokkal egyszerre nagyobb területeket is szőrteleníthetünk egy időben, ezért igen hatékony szőrtelenítési technikának számít.

A Veet Easy-GelWax™ használatra kész hideggyanta szalagok még könnyebbé és kényelmesebbé teszik a szőrtelenítést. Az új formula körülfogja a szőrszálakat, így a gyanta csak a szőrszálakra ragad rá, nem a bőrre. Ez azt jelenti, hogy amikor eltávolítjuk a gyantát, máris elértük az áhított, selymes simaságot, mely akár 28 napig is tart. A Veet EasyGelWax™ használatra kész hideggyanta szalagokat nagyon könnyű szétválasztani, szemben a hagyományos gyantaszalagokkal, nem kell felmelegíteni őket a kezünk között, egyszerűen csak vegyük ki őket a csomagból, majd húzzuk szét őket, így néhány értékes percet spórolhatunk az készülődésre szánt időből!

A Veet biztos benne, hogy mindannyian szeretni fogjuk az új Veet Easy-GelWax™ használatra kész hideggyanta szalagokat; csak próbáljuk ki és máris élvezhetjük a bársonyosan puha bőrt.