Szőrtelenítés : Az arc szőrtelenítése

A lányok legféltettebb titka - az arc szőrtelenítése pillanatok alatt! A Veet-tel bátran szembenézhetsz a világgal, napi szépségápolásod részeként biztosít tapinthatóan sima bőrt. A Veet arcszőrzet eltávolító termékei ideálisak az olyan kicsi és érzékeny területekhez, mint a szemöldök, a bajusz, az áll és az orcák.

  • A Veet hideggyanta szalagok egyszerűen használhatók az arcon is – a speciális Easy Strip™ fülek használatával, akár négy héten át tartó simaságot is elérhetsz egyetlen könnyű mozdulattal. Rövid szőrszálakon is használhatók – rendszeres alkalmazásával pedig ritkább, vékonyabb és puhább szőrszálak nőnek vissza. 
  • Ha érzékeny a bőröd, próbáld ki az érzékeny arcbőrre való hideggyanta szalagokat. Ezek mandulaolajat és E-vitamint tartalmaznak, amelyek jótékony hatással vannak az érzékeny bőrre.

Az arcszőrzet eltávolítása egyszerű a Veet-tel, de mivel érzékeny területről van szó, fontos, hogy betartsd hasznos tippjeinket, így bőröd csodálatosan sima és puha marad.

  • Felhasználás előtt végezz bőrpróbát a kezelendő bőrfelületen. Tartsd be a mellékelt utasításokat, és amennyiben 24 órán belül nem tapasztalsz irritációt, folytathatod a termék alkalmazását.
  • Arcod legyen tiszta és száraz a Veet használata előtt, hogy a legjobb eredményeket érhesd el. 
  • Hogy bőröd gyönyörűen sima maradjon, illetve elkerülhesd az esetleges bőrirritációt, a szőrtelenítést követően legalább 24 órán át mellőzd az illatosított termékek (vagyis hidratáló krémek) használatát, kerüld az úszást, a napozást vagy a szolárium használatát.