Szőrtelenítés : A szőrtelenítés különböző módszerei

Mindannyian szeretjük, ha simák a lábaink, de megtalálni a legjobb módját, hogyan tartsuk őket simán, néha bizony nehéz feladat. Akár egy egyszerű otthoni metódusra vágyunk, akár egy szépségszalonban kényeztetnénk magunkat vagy meglátogatnánk egy szakembert, aki hosszabb távú megoldást kínál - több különböző módszer adott a szőrtelenítéshez. Az módszer, ami egyeseknél működik, nem biztos, hogy másnak is jó, így ez az egész arról szól, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb módszert.

Borotválkozás

A borotválkozás egy igen elterjedt módszer, de nem biztosít tökéletes eredményt. Percek alatt megszabadulhatunk a szőrszálaktól, de lábunk száraz és érdes maradhat, valamint a szőrszálak már a következő napon elkezdenek visszanőni. A nők gyakran folyamodnak ehhez a módszerhez, ha sietnének, de amennyiben nem vigyázunk, fennállhat a benőtt szőrszálak és a borotválkozás utáni égető érzés veszélye, és akár meg is vághatjuk magunkat borotválkozás közben - így még több időt kell eltöltenünk azzal, hogy rendbe tegyük magunkat.

Szőrtelenítő krémek

A Veet jól ismert szőrtelenítő krémeiről. Ezek feloldják a szőrszálakban található fehérjéket, mely lehetővé teszi az eltávolításukat, amikor a szőrtelenítő krémet lemossuk a bőrről - mindössze öt perc alatt. Az szőrtelenítő krémeknek sok különböző fajtája létezik, így mindenki talál kedvére valót, legyen akár érzékeny bőre, akár zuhanyozás közben szeretné elvégezni a szőrtelenítést! Bármelyik terméket próbálnánk ki, a tápláló és hidratáló összetevőknek köszönhetően lábunk sima és bársonyosan puha lesz.

Gyantázás

A gyantázás egy másik olyan módszer, amit otthon is megvalósíthatunk önmagunk számára. Sok kozmetikai szalonban szintén elkészítik a gyantázást, bár ha azt preferáljuk, hogy magunknak végezzük el az otthon kényelmében, a Veet használatra kész gyantaszalagjai jó megoldást nyújthatnak.

Íme, néhány módszer a lábszőrzet eltávolítására, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Melyik módszer a legjobb számunkra? Talán itt az ideje kipróbálni egy másik technikát! Akárhogy is, mindig győződjünk meg róla, hogy biztonságosan és gondosan járunk el a legjobb eredmény érdekében!