Szőrtelenítés : A láb szőrtelenítése

Légy stílusos, és a Veet segítségével fedd fel selymesen sima bőrű lábaidat. Akár gyors szőrtelenítése van szükséged a sietős napokon, akár hosszan tartó simaságra vágysz, amikor van időd egy kicsit kényeztetni magadat, minden helyzetre tudunk Veet megoldást kínálni. Válassz a rendelkezésre álló gyanta és szőrtelenítő krém kínálatunkból, és gyönyörű lábaid után megfordulnak az utcán!

  • Élvezd a tapinhatóan sima bőr érzését négy héten át a Veet hideggyanta szalagok segítségével. Mivel a hideggyanta szalagok már akár 1,5 mm-es szálhosszúság esetén is alkalmazhatók, két gyantázás között nem kell túl sok időt várnod!
  • Ha professzionális eredményre vágysz, próbáld ki a Veet EasyWax™ Elektromos gyantázó készletet, amely othhon is a szalonban végzett gyantázáshoz fogható eredményt ad. A hosszan tartó eredmény érdekében kényeztesd magad az illatosított meleggyanta termék használatával.
  • Amennyiben gyors és fájdalommentes szőrtelenítési megoldást keresel, a Veet szőrtelenítő krémek tökéletes választásnak bizonyulhatnak számodra. Hidratáló összetevőket tartalmaznak, és mindössze három perc alatt eltávolíthatod velük a nemkívánatos szőrszálakat, viszont hatásuk a borotváláshoz képest kétszer hosszabb ideig tart.

"A gyönyörű lábak érdekében próbáld ki a Melyik Veet terméket használjam? termékkereső
programunkat."


A tökéletes eredmény érdekében érdemes megfontolni az alábbi javaslatokat:

  • Felhasználás előtt végezz bőrpróbát a kezelendő bőrfelületen. Tartsd be a mellékelt utasításokat, és amennyiben 24 órán belül nem tapasztalsz bőr irritációt, folytathatod a termék alkalmazását.
  • Senki nem szeret szőrbenövéssel bajlódni! 24 órával a Veet termék használata előtt radírozd át bőröd, majd a szőrtelenítést követően viselj laza ruházatot a szőrbenövés kockázatának elkerülése érdekében. 
  • * A szőrtelenítő krémek hatóideje a terméktípustól függően eltérő lehet. A normál és száraz bőrre való krémek hatóideje 3-6 perc lehet, míg az érzékeny bőrre való szőrtelenítő krém 5-10 perc alatt fejtheti ki hatását. Mindenképpen tartsd be a használati utasításban foglaltakat, különös figyelemmel az előírt hatóidőre.
  • Hogy lábaid gyönyörűek maradjanak, illetve elkerülhesd az esetleges bőrirritációt, a szőrtelenítést követően legalább 24 órán át mellőzd az illatosított termékek használatát, kerüld az úszást, a napozást vagy a szolárium használatát.