Szőrtelenítés : A hónalj szőrtelenítése

Légy stílusos, és viselj ujjatlan felsőket! A Veet segítségével magabiztosan felemelheted karjaidat, nem kell visszatetsző szőrszálak látványától tartanod. Válassz a Veet gyanták széles választékából, hogy könnyedén eltávolíthasd a nemkívánatos szőrszálakat.

  • A Veet gyanták segítségével négy hétig élvezheted a sima hónalj előnyeit. Válaszd a használatra kész Veet hideggyanta szalagokat, vagy a hosszan tartó, otthonodban elérhető professzionális eredmény érdekében a meleggyantát.
  • A Veet EasyWax™ Elektromos gyantázó készlethez kétféle gyantapatron utántöltő áll rendelkezésre - válaszd a bikinivonalra és hónaljra való változatot, hogy az otthonodban tudj szépségszalon minőségű eredményt elérni ezeken a testtájakon.


"A gyönyörű sima hónalj érdekében próbáld ki a Melyik Veet terméket használjam?
termékkereső programot."


A tökéletes eredmény érdekében érdemes megfontolni az alábbi javaslatokat:

  • Felhasználás előtt végezz bőrpróbát a kezelendő bőrfelületen. Tartsd be a mellékelt utasításokat, és amennyiben 24 órán belül nem tapasztalsz irritációt, folytathatod a termék alkalmazását.
  • Amennyiben hideggyanta szalagokat használsz, a nehezen hozzáférhető vagy érzékenyebb területeken való alkalmazáshoz a kívánt méretre vághatod a hideggyanta szalagokat.
  • A hónaljban a szőr kétféle irányban nő, ezért ne feledd, hogy a terméket két lépésben kell felvinned a bőrfelületre.
  • Senki nem szeret szőrbenövéssel bajlódni! 24 órával a Veet használata előtt radírozd bőrödet, majd a szőrtelenítést követően viselj laza ruházatot a szőrbenövés kockázatának elkerülése érdekében.
  • Hogy hónaljad gyönyörűen sima maradjon, illetve elkerülhesd az esetleges bőrirritációt, a szőrtelenítést követően legalább 24 órán át mellőzd az illatosított termékek használatát, kerüld az úszást, a napozást vagy a szolárium használatát.

Tudasd velünk alább, hogyan érted el a gyönyörűen sima bőrt!