Szőrtelenítés : A bikinivonal szőrtelenítése

Az ápolatlan bikinivonallal való lebukás legrosszabb rémálmaid közé tartozhat, de a Veet segítségével mindig a legjobb formádat hozhatod! Légy magabiztos és felkészült, válassz a Veet termékkínálatából - akár gyors eredményre vágysz egy sietős napon, vagy hosszan tartó megoldást keresel, amely segítségével négy hétig élvezheted az ápolt bikinivonal előnyeit.

  • Élvezd négy héten át az ápolt bikinivonal nyújtotta előnyöket a Veet gyantának köszönhetően. Válaszd a használatra kész Veet hideggyanta szalagokat bikinivonalra, vagy az otthonodban elérhető, hosszan tartó professzionális hatás érdekében a meleggyantát. 
  • A Veet EasyWax™ Elektromos gyantázó készletet azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy otthonodban szépségszalon minőségű eredményt biztosíthassunk számodra.


A Veet megkönnyíti a bikinivonal szőrtelenítését, de mivel érzékeny területről van szó, a legjobb eredmény és a bőrirritáció elkerülése érdekében érdemes betartanod az alábbi javaslatokat:

Felhasználás előtt végezz bőrpróbát a kezelendő bőrfelületen. Tartsd be a mellékelt utasításokat, és amennyiben 24 órán belül nem tapasztalsz irritációt, folytathatod a termék alkalmazását.


Ha hideggyanta szalagokat használsz, a nehezen hozzáférhető vagy érzékenyebb területeken való alkalmazáshoz a kívánt méretre vághatod a hideggyanta szalagokat.

  • A szőrbenövés a bikinivonal területén különösen kellemetlen lehet. 24 órával a Veet használata előtt bőrradírral dörzsöld át a bőrödet, majd a szőrtelenítést követően viselj laza ruházatot a szőrbenövés kockázatának elkerülése érdekében.
  • Hogy bőröd gyönyörűen sima maradjon, illetve elkerülhesd az esetleges bőrirritációt, a szőrtelenítést követően legalább 24 órán át mellőzd az illatosított termékek (vagyis hidratáló krémek) használatát, kerüld az úszást, a napozást vagy a szolárium használatát.