Zuhanyozás közbeni szőrtelenítő krém - a nagyszerű megoldás

Akár dolgozni megyünk vagy barátokkal vacsorázunk, fontos, hogy boldognak és magabiztosnak érezzük magunkat minden alkalommal. Az egyetlen probléma, hogy ennek az állapotnak az elérése nem túl egyszerű feladat! Minden héten akár több órát is eltölthetnénk szépségápolással, de a már amúgy is rohandó életmódunk mellett erre igencsak nehéz lehet időt szakítani - ezért folyamatosan nyitva kell tartanunk a szemünket időtakarékos módszerek után.

Számunkra ez talán azt jelenti, hogy munkába menet készítjük el a sminket vagy egy megbízható száraz sampont használunk, ha nincs időnk reggelente egy rendes hajmosásra. Amikor azonban szőrtelenítésre kerül sor, nem kellene kapkodnunk, ha nem akarunk kihagyni egyes részeket vagy vágásokkal és horzsolásokkal a bőrünkön végezni, melyek igen fájdalmasak és csúnyák lehetnek, ha sietve használjuk a borotvát. Ugyanakkor ez nem az egyetlen lehetőségünk, mert a Veet most időtakarékos szőrtelenítést kínál számunkra.

Veet zuhanyozás közbeni szőrtelenítő krém

A szőrtelenítő krémek vegyszereket tartalmaznak, melyek feloldják a szőrszálak keratin fehérjéit, de csak közvetlenül a bőr felszíne alatt[1]. A szőrszálak ezáltal meggyengülnek, és könnyen letörölhetőek a krémmel együtt. Továbbá, mivel a szőrszálakat nem vágjuk el, sokkal puhábbak és simábbak, amikor visszanőnek!

A Veet zuhanyozás közbeni szőrtelenítő krém kifejezetten víznek ellenálló összetevőkkel készült, hogy a bőrön maradjon zuhanyozás közben, továbbá lótusztejet tartalmaz, mely hidratáló tulajdonságairól ismert. Mindössze annyit kell tennünk, hogy egy vastag rétegben felkenjük a krémet a szőrtelenítendő területre, mielőtt zuhanyozni mennénk. A kérmet akár már 2mm hosszúságú szőrszálakra is felkenhetjük a szőrtelenítőt a szivacs lágyabb oldalával, mely a csomagoláshoz van mellékelve.

Amikor a krém már 10 perce rajtunk van (kövessük a csomagoláson található utasításokat), használjuk a szivacs durvább oldalát az eltávolításához. Körkörös mozdulatokkal dörzsöljük le lábainkat, hogy eltávolítsuk a krémet, egyben az összes nemkívánatos szőrszálat. Tipp: zuhanyozás után óvatosan törölgessük szárazra a lábakat egy törölközővel, ahelyett, hogy dörzsölnénk őket, így nem irritáljuk túlságosan a bőrt.

A krém gyorsan és hatékonyan elvégzi a dolgát, így részünkről nagyon kevés erőfeszítést igényel a szőrtelenítés és a lehető leghamarabb elindulhatunk a dolgunkra. A krém esszenciális olajok keverékével dúsított, ezáltal selymesen sima bőrrel jövünk ki a zuhany alól.

Sőt, a Veet zuhanyozás közbeni szőrtelenítő krémnek finom, bársolyos rózsa illata van, így nem fogunk friss levegőért kapkodva ablakot nyitni, amikor megüt minket aillat, és sokkal kellemesebb lesz a szőrtelenítés!

Senki sem szeretne kihagyni egy spontán strandolást vagy egy esti kimenőt - következő alkalommal nem kell aggódnunk az utolsó pillanatban kapott meghívások miatt, mivel a Veet gyorsan és a lehető legkevesebb felhajtással megszabadít minket a nem kívánt szőrszálaktól.


[1] http://health.howstuffworks.com/skin-care/beauty/hair-removal/hair-removal-creams2.htm