Veet Natural Inspirations - a tapinthatóan selymes, sima bőrért

A selymes bőr és a szép lábak a nyár legkeresettebb kiegészítői. Mivel sokszor akad rá lehetőségünk, hogy rövid szoknyát és fürdőruhát viseljünk, és megmutassuk szőrtelen lábainkat a napsütésben, kövessük a következő kulcsfontosságú tippeket, melyek segítségével könnyedén sima tapintású lábaink lesznek.

Feszesítés

Ha feszesíteni szeretnénk lábainkat, de el akarjuk kerülni az edzőtermi tagdíjakat, szálljunk le a buszról pár megállóval előbb és gyalogoljunk haza. Vagy szakítsunk időt néhány guggolásra minden este. Miért nem csináljuk akkor, miközben tévét nézünk? Minden gyakorlat segít lábizmaink feszesen tartásában és jót tesz általános egészségi állapotunknak.

Szőrtelenítés

Ha azt tervezzük, hogy az egész nyarat rövidnadrágban és szoknyában töltjük, valószínűleg nem szeretnénk minden egyes nap a szőrtelenítéssel foglalkozni. Használjuk a megfelelő módszert, hogy megszabaduljunk a nemkívánatos szőrszálaktól, hogy ne kelljen minden nap emiatt aggódnunk.

A gyantázás az egyik legtartósabb szőrtelenítési technika, mivel a szőrszálakat a gyökérüknél fogva húzza ki, így tovább tart, míg azok visszanőnek. Nagyon egyszerű megcsinálni önmagunknak...és a Veet Natural Inspirations™ hideggyanta szalagok akár 28 napon[1] át tartó simaságot biztosítanak. A szalagok fenyőfából kinyert gyantát és Aloe Verát tartalmaznak, hogy bőrünk érezhetően puha lesz a gyantázás után.

Bőrradírozás

A jobb eredmény érdekében radírozzuk le bőrünket a gyantázás előtti napon - ez eltávolítja az elhalt hámsejteket, így a gyanta jobban a szőrszálakba tapad és a lehető leghatékonyabban eltávolítja azokat, ahelyett, hogy csak az elhalt hámsejteket szedné le[2]. A radírozás segít felfrissíteni a bőrt, továbbá sima lábakat és egészséges ragyogást biztosít számunkra. Mivel eltávolítja az elhalt hámsejteket, lábaink tökéletes állapotban lesznek ahhoz, hogy egyenletesen lebarnuljanak a strandon - csak ne felejtsük otthon a naptejet!

Hidratálás

Fürdés vagy zuhanyzás után, miközben még enyhén nedves a bőrünk, kényeztessük magunkat egy finom, gazdag hidratálóval. Szép, selymes bőrt biztosít, ezáltal mindenki felfigyel rá, hogy milyen ápoltak lábaink.

Kényeztessük lábainkat

Végül utolsó simításként készítsünk egy szép pedikűrt. Kezdjük azzal, hogy beáztatjuk lábainkat egy lavór meleg vízbe és körkörös mozdulatokkal ledörzsöljük őket - ne feledkezzünk meg a sarkakról és a lábujjakról sem - hogy eltávolítsuk a kemény bőrt. Ezután öblítsük le lábainkat és szárítsuk meg őket. Végül reszeljük a körmöket egyforma hosszúságúra, távolítsuk el a régi körömlakkot és fessük ki lábujj körmeinket a kedvenc színünkkel!


[1] Csak Veet gyantákra érvényes. Az elégedettségi felmérést a Biophyderm végezte 2007-ben 30 önkéntes fogyasztó bevonásával.

[2] http://beautyeditor.ca/2014/06/23/how-to-wax-your-legs