Nyaralási előkészületek

A nyaralási szezonnal a nyakunkon mindannyian arra készülünk, hogy kiszabaduljunk a mindennapos mókuskerékből és pihenjünk egyet a napsütésben. Amennyiben azt tervezzük, hogy a nyaralás alatt az egész napot a strandon fogjuk tölteni, sok dolgot kell átgondolnunk, mielőtt elutazunk. Milyen ruhákat fogunk becsomagolni? Kell valamilyen új dolgot vásárolnunk? Milyen szépségápolási terméket vigyünk magunkkal, hogy jól érezzük magunkat a nyaralás alatt?

Mindenképpen szükségünk lesz az alapdarabokra, a ruháktól kezdve a cipőkig, beleértve persze a tűsarkút is, illetve a tusfürdőt és a sampont. Gondolnunk kell a naptejre, dezodorra, fogkrémre és a sminkünkre is ... de gondolkoztunk már azon, hogyan fogunk szőrteleníteni a nyaralás alatt?

Már nyaralás előtt legyantázhatjuk lábainkat és tudván, hogy pár hétig szőrmentesek maradunk, nyugodtan élvezhetjük a szabadság alatti idillt, mivel valószínűleg fedezve vagyunk a nyaralás idejére. De mi a helyzet az érzékenyebb területekkel? A bikinivonalról például ugyancsak eltávolíthatjuk a szőrt mielőtt elutaznánk, de fel kell készülnünk arra az esetre is, ha kimaradt volna egy-egy kisebb terület. Biztosan nem szeretnénk olyan helyzetbe kerülni, hogy a kóbor szőrszálakat azután vesszük észre, hogy felvettük a bikinit. Minden bizonnyal boldognak és magabiztosnak szeretnénk érezni magunkat, ehhez pedig az új Veet Sensitive Precision™ Elektromos trimmelő és szőrvágóa tökéletes eszköz, amit könnyedén a bőröndbe dobhatunk, hogy sose kerüljünk kínos szituációba.

Amilyen gyorsan rábukkanunk a nem kívánt szőrszálakra, olyan könnyű kezelni ezt elektromos trimmelőt és megszabadulni a felesleges szőrzettől. Fedezzük fel a gyengéd, pontos és gyors szőrtelenítést! A készülék könnyedén eltávolítja a szőrszálakat, anélkül, hogy tartanunk kellene tőle, hogy megvágjuk a bőrünket, mert a pengék nem érintkeznek közvetlenül a bőrrel. Ha szeretnénk eltávolítani* a szőrszálakat, használjuk a nagy pontosságú bikini-trimmelő fejet az alaposabb szőrtelenítésért*. Amennyiben csak azonos hosszúságúra szeretnénk vágni a szőrszálakat, helyezzük a megfelelő fésűt a készülékre. Miután elkészültünk és bikinivonalunk már szőrtelen, távolítsuk el a pengékről a szőrszálakat a tisztító kefe segítségével, majd tegyük vissza a készüléket a tasakjába és csomagoljuk el!

Az elektromos trimmelőt nemcsak a bikinivonalon használhatjuk, hanem a szemöldökön is, mivel két fej, illetve két fésű van a csomaghoz mellékelve (a nagyobb fej a bikinivonalhoz, és a hónaljhoz, a ceruzafej a szemöldökhöz használható). Csak cseréljük ki a fejet, ha a szemöldököt formáznánk, csiptessük fel a fejhez tervezett fésűt, majd döntsük el, milyen hosszúságúra szeretnénk vágni a szőrt - a fésűnek két oldala van, így választhatunk a 2 mm vagy a 4 mm között. Húzzuk végig a trimmelőt a szemöldök vonalán, így azonos hosszúságúra vágjuk a szőrszálakat. A nemkívánatos szőrszálakat ugyanúgy eltávolíthatjuk, mint a bikinivonalon, ehhez használjuk a trimmelőt fésű nélkül.

Ha valami annyira hasznos, mint ez a szépségápolási eszköz és alig foglal némi helyet a piperetáskában, akkor nincs okunk rá, hogy bárhová elmenjünk nélküle! Csak ne felejtsük becsomagolni a naptejet is.

* Megjegyzés: 0,5 mm hosszúságúra vágja a szőrt