Javaslatok a bőr megfelelő hidratálására

A hidratálással megőrizheted bőröd egészségét és épségét, a legjobbat hozhatod ki magadból és ragyoghatsz at önbizalomtól! Mindannyian gyönyörű, sima bőrre vágyunk és a Veet segít ennek elérésében. Számos Veet termék tartalmaz hidratáló összetevőket, lótusztej tartalmú szőrtelenítő krémjeink például jól ismertek bőrpuhító hatásukról. Így nem csupán sima, hanem selymesen puha és egészséges bőrre tehetsz szert - és a visszanövő szőr is puhábbá válik.

Néhány nagyszerű tipp, amit könnyen beépíthetsz napi szépségápolási rutinodba:

  • Gondoskodj bőröd belső hidratálásáról, ezért igyál naponta 6-8 pohár (1,5-2 liter) vizet.
  • Használj jó minőségű hidratáló krémet. Napközben könnyű krémet alkalmazz, majd éjszakára gazdagabb hidratáló krémmel gondoskodj bőröd ápolásáról. Ez különösen fontos a téli hónapokban, mert a bőr ilyenkor hajlamosabb a kiszáradásra.
  • A bőrradírozás rendkívül fontos az elhalt hámsejtek eltávolítása érdekében. A legtöbb bőrtípus esetében érdemes heti egy alkalommal bőrradírozást alkalmazni, ha érzékeny bőröd van, végezheted tizenöt naponta is.
  • Naponta használj fényvédő krémet az UV sugárzás ellen, még a felhős napokon is.
  • A hosszas, forró vizes zuhanyozás kiszáríthatja a bőrödet, ezért ha nem okoz gondot, próbálj meg hűvösebb vizet használni. Az eredmény hamarosan láthatóvá válik!
  • Borotva helyett használj Veet szőrtelenítő krémet. A Veet szőrtelenítő krém nem csupán eltávolítja a szőrt, de egyúttal hidratálja is a bőrödet.