A Veet termékek biztonságos használata

A Veet termékeket úgy terveztük meg, hogy azok tapinhatóan sima bőrt biztosítsanak számodra saját otthonod kényelmében. A legjobb eredmény elérése érdekében azonban fontos betartanod néhány szabályt, hogy megőrizhesd bőröd egészségét.

Bármely szőrtelenítő termék alkalmazása előtt végezz bőrpróbát, vidd fel a terméket a kezelni kívánt bőrfelület egy kis részére, majd távolítsd el onnan a használati utasításban foglaltak szerint. Amennyiben 24 óra elteltével nem tapasztal kedvezőtlen elváltozást, folytathatja a termék használatát. Bármelyik Veet terméket választod, a szőrtelenítés megkezdése előtt minden esetben figyelmesen olvasd el és kövesd a csomagoláson található használati utasítást.

"Amennyiben gyantát szeretnél használni, javasoljuk, hogy 24 órával előtte radírozd át a szőrteleníteni kívánt bőrfelületet, a szőrszálak előkészítése és a legjobb eredmény biztosítása érdekében. Ezt mindenképpen hasznos elvégezni, különösen ha a bőröd 
hajlamos a szőrbenövésre. Ha különleges alkalomra készülsz, legalább egy nappal korábban végezd el a szőrtelenítést, hogy az esetleges bőrpirosodás elmúljon."

A Veet termékek a legjobb hatást tiszta, száraz bőrön fejtik ki. A bőrön képződött természetes zsírréteg, vagy a hirdatáló krém maradványa hátrányosan befolyásolhatja a Veet termékek hatását, ezért a szőrtelenítés megkezdése előtt mosd le és töröld szárazra a kezelendő bőrfelületet.

Ne feledd, a Veet termékkínálatában kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett termékek is megtalálhatók.

A fentiek szerint eljárva egyszerűen kiválaszthatod a megfelelő szőrtelenítő módszert, és bárhol jársz, megfordulnak majd utánad az utcán.