Fedezd fel a Veet szőrtelenítő krémek előnyeit

Ha gyors és fájdalommentes módszerre vágysz a nem kívánt szőrszálak eltávolítására, próbáld ki a Veet szőrtelenítő krémeket. Az általunk kifejlesztett krém feloldja a szőrszálakat, így azok könnyedén leválnak a bőr felületéről, miközben a krém hidratáló összetevőinek köszönhetően ápolja bőrödet. A szőrt közvetlenül a bőrfelszínen távolítja el, ami ezáltal lekerekített végekkel nő vissza és puhább érzést kelt. Sőt, hatása a borotváláshoz képest kétszer hosszabb ideig tart.

Érzékeny bőrre való, vagy vízálló összetevőket tartalmazó zuhanyozás közben használható gyors hatóidejű szőrtelenítő krémet is választhatsz. Spatulát mellékelünk a termékekhez, így rendelkezésre áll a szőrtelenítő krém felviteléhez és eltávolításához szükséges eszköz. Mindössze 3-6 perc* alatt, különösebb erőfeszítés vagy bonyolult eljárás nélkül távolíthatod el a nemkívánatos szőrszálakat!

Bőröd egészségének és szépségének megőrzése érdekében nagyon fontos, hogy a használati utasítás szerint járj el, és semmiféle esetben se hagyd a krémet a bőrödön 6 percnél tovább (illetve 10 percnél tovább, ha érzékeny bőrre való szőrtelenítő krémet használsz).

A Veet krémek alkalmazására vonatkozóan teljeskörű használati utasítást találhatsz itt. Termékhasználati bemutató filmünk szintén hasznos útmutatással szolgálhat.

"*A terméktípusától függően a hatóidő változhat. Normál és száraz bőrre 
való szőrtelenítő krémek esetén: 3-6 perc."
Érzékeny bőrre való szőrtelenítő krém esetén: 5-10 perc.