Fedezd fel a Veet Orientál meleggyanta termékét

A Veet Orientál meleggyanta a legmegfelelőbb termék, ha van egy kis időd kényeztetni magadat. Szuper sima, tapinhatóan puha és selymes érzetet biztosít négy héten át. A legjobb lehetőség, hogy szépségszalonhoz fogható minőségű eredményt érhess el a saját otthonodban - egyszerűen melegítsd fel a gyantát mikrohullámú sütő, vagy duplafalú edény segítségével, melegítés után óvatosan emeld ki, és máris kezdheted a szőrtelenítést. A spatulához mellékelt ismertető alapján pontosan tudható, mikor válik a gyanta hőmérséklete használatra alkalmassá. Könnyű a használata! Szépségszalonhoz fogható minőségű simaságot biztosít, és ki sem kell lépned a lakásból! A meleggyanta alkalmazása minimum 5 mm-es szálhosszúságnál a leghatékonyabb.

Most már bátran megmutathatod puha és sima bőrödet a világnak!

Gyors szőrtelenítés, illetve nagyon rövid szálhosszúságú szőr esetén a Veet hideggyanta szalagok jelenthetik a megfelelőbb megoldást, vagy ha azonnali eredményre vágysz, de nem kedveled a gyantát, a Veet szőrtelenítő krémek tökéletes választási lehetőségnek bizonyulhatnak.

A termékek alkalmazására vonatkozóan teljeskörű használati utasítást találhatsz itt. Termékhasználati bemutató filmünk szintén hasznos útmutatással szolgálhat.