Fedezd fel a Veet hideggyanta szalagok előnyeit

A Veet hideggyanta szalagok használatával nemcsak ez elhalt hámsejteket távolíthatod el a bőr felszínéről, de egyúttal a 4 hétig tartó simaság is biztosított. A normál bőr igényeinek megfelelő variáns a hidratáló hatásáról jól ismert shea vajat tartalmaz és erdei gyümölcs illattal kényezteti a bőrt. Használatuk egyszerű az Easy Strip™ fülek segítségével egyetlen mozdulattal, szakszerűen távolítható el a szőr. A Veet hideggyanta szalagok rövid szőrhosszúság esetén is hatékonyan alkalmazhatók - rendszeres használatuk esetén a visszanövő szőr vékonyabbá és puhábbá válik, illetve megritkul.

A Veet gyanták használatával 28 napon át élvezheted a gyönyörű, sima bőr érzését. Mivel a hideggyanta szalagok már akár 1,5 mm-es szálhosszúság esetén is alkalmazhatók, két gyantázás között nem kell túl sok időt várnod!

Ha gyors szőrtelenítő megoldást keresel, a Veet hideggyanta szalag használatra kész termék, mikrohullámú sütőben való melegítés nélkül is azonnal felhasználható. Csak dörzsöld össze a szalagokat a kezed között és már kezdheted is - a gyanta hatékonysága érdekében felhasználás előtt gondoskodj róla, hogy a bőröd teljesen tiszta és száraz legyen.

Az arcszőrzet eltávolítására a kifejezetten erre a célra kifejlesztett arcra való hideggyanta szalagokat javasoljuk, amelyek olyan kisebb és érzékeny területeken ideálisan alkalmazandóak, mint a bajusz, az orcák és az áll. Ha érzékeny bőrű vagy, a Veet érzékeny bőrre való hideggyanta szalag variáns a tökéletes választás számodra.


Amennyiben professzionális szőrtelenítési eljárást szeretnél alkalmazni, szépségszalonban végzett gyantázáshoz fogható eredményt érhetsz el otthonodban is, ha a Veet Zselégyantát, vagy az Easy Wax elektromos gyantázó termékcsaládot választod. Ha azonnali eredményre vágysz, de a gyantázást nem kedveled, a Veet szőrtelenítő krémek is tökéletes választásnak bizonyulnak.


"A Veet hideggyanta szalagok alkalmazására vonatkozóan teljeskörű használati
utasítást találhatsz itt. Termékhasználati bemutató filmünk szintén hasznos útmutatással szolgálhat."