Veet® szőrtelenítő krém normál bőrre

Veet® szőrtelenítő krém normál bőrre

Élvezze a bársonyos bőr selymességét és az érzéki illatot az új Veet szőrtelenítő krémmel, most Silk & Fresh™ technológiával. A szőrszálak hatékony eltávolítása mellett a Veet nem csak hidratálja a bőrt akár 24 órán át, hanem az új illatosító technológiával a kellemetlen szagokat is kiküszöböli. Élvezze a kellemes szőrtelenítés élményét!

A Veet szőrtelenítő krém a gyökerek közelében hat még a rövid szőrszálak esetében is, így bőröd akár egy hétig sima marad. A normál bőrre való összetétel bőrpuhító hatásáról ismert lótusztejet tartalmaz és jázmin illatú. Használatával bőröd sima, selymesen puha, ápolt lesz - és a visszanövő szőrszálak is puhábbak lesznek.

 

Gyönyörűen bársonyos bőr csak 3 lépésben:

1. Használat előtt, kérjük olvassa el figyelmesen az óvintézkedéseket. A spatula ívelt részével egyenletesen kenje rá a bőrre a Veet krémet úgy, hogy beborítsa a szőrszálakat.

2. Hagyja a krémet a bőrén 3 percig, majd a spatula segítségével óvatosan távolítson el egy kevés krémet a bőrfelületről. Ha a szőr könnyedén leválik, a spatula szélesebb vagy keskenyebb szélével távolítsa el a krémet a teljes felületről. Ha a szőr nem válik le, hagyja a krémet 6 percig a bőrfelületen, de ne ennél tovább. 

3. Alaposan öblítse le a bőrt vízzel, teljesen távolítsa el a krémet, majd törölje szárazra.

A csomag tartalma

  • 1 x 100ml tubus
  • 1 x spatula

Összetevők

Víz, karbamid, kálium-tioglikolát, folyékony paraffin, Cetearyl alkohol, kálcium-hidroxid, talkum, Ceteareth-20, glicerin, szorbit, parfüm, magnézium-triszilikát, kálium-hidroxid, propilén-glikol, lítium magnézium nátrium-szilikát, nátrium-glukonát, Geraniol, akrilát-kopolimer, Citronellol, Limonene, hidratált szilícium, butil-fenil-methyl-propionál, propilén-glikol dikaprilát/dikaprát, nelumbro nucifera virág kivonat, fenoxi-etanol, kálium-szorbát, xantán gumi, CI 77891

További információ

Bőrtípus

  • Normál

Előkészítés

  • 3 - 6 perc

Szeretnék

  • Gyors eredményt

Testrész

  • Lábak
  • Bikinivonal
  • Hónalj
  • Karok
Figyelmeztetések

Figyelmeztetések

Tartsa meg az óvintézkedéseket tartalmazó külső csomagolást.

Használat előtt olvassa el és tartsa be a használati utasításokat. Ne hagyja a krémet a bőrön 6 percnél hosszabb ideig.

Használható a lábakon, karon, hónaljon és bikinivonalon. NEM HASZNÁLHATÓ a fejen, arcon, orron, füleken, a nemi szerveken és mellbimbón vagy bármely más testrészen.

Ne használja visszeres felületen, sebeken, anyajegyen, foltos, repedezett, kiütéses vagy napégette bőrön, illetve akkor, ha korábban allergiás reakciója volt a szőrtelenítő krémek miatt.

A szőrtelenítés csak 72 óra elteltével ismételhető.

Használat előtt tudja meg orvosától, hogy nem szenved bőrbetegségben, illetve nem szed olyan gyógyszert, amely a bőrre hatással lehet.

Minden használat előtt VÉGEZZEN BŐRPÓBÁT a termék alkalmazásával egy kisebb területen, a használati útmutató szerint. Ha 24 ÓRA után sincs semmiféle káros reakció, használhatja a krémet.

Ha használat közben viszketést/csípést érez a bőrén, azonnal távolítsa el a terméket és hideg vízzel alaposan öblítse le. Ha az égő érzés nem múlik el, forduljon orvoshoz.

A bőr a használat után egy rövid ideig érzékenyebb lehet, ezért ne vakarja.

Szőrtelenítés után azt ajánljuk, hogy a dezodorok vagy más illatosított termékek, barnítókrémek használata, úszás vagy napozás előtt várjon legalább 24 órát.

GYERMEKEKTŐL TÁVOL TARTANDÓ.

Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg a csomagolást.

Ne kerüljön a szemébe. Ha a termék a szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítse ki és forduljon orvoshoz.

Alkálit és tioglikolátot tartalmaz.

A terméktől a felületek csúszóssá válhatnak.

Vigyázzon, hogy ne kerüljön a szőnyegre, ruházatra és padlóra.